«

»

Feb
17

En förlorad generation

Även om det händer att jag tittar på teve när jag har möjligheten, har jag valt bort att själv äga en. Anledningen till det är att jag finner de allra flesta programmen intetsägande och de ändlösa reklamavbrotten tröttsamma och fyllda med tråkig reklam.

Men där finns hopp!

Kanske finns det inte någon svensk bloggare eller reklamarbetare som inte sett bidraget ”Lost Generation” från AARPs U@50-tävling, som jag hittade hos Paul Isakson.

Fastän chansen är aldrig så liten att någon inte har sett den, tycker jag ändå att det är värt att skicka den vidare, för det var ett fint budskap i den – även om den har en tidigare förlaga i Lopez Murphy for president.

Om det var blott en som såg den för första gången var det värt det.

Ecco il video

Kommentera

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>