«

»

Feb
13

Daytonas Yet Another Blog Award avslutad

Igår hölls Daytona Sessions Volume 2 på Rival i Stockholm. Där kunde man inte bara lyssna till de tre talarna Morris Packer, Katarina Graffman och Umair Haque, utan även frottera sig med vinnarna i YABA 2009 – Daytonas eget bloggpris.

I kategorin Trender & webbtjänster vann Johan Ronnestam stort med 278 röster mot tvåan i samma kategori Beta Alfa (109).

Förstaplatsen i kategorin Media håvades med 165 röster hem av Same Same But Different, men det var strid på kniven mot tvåan Mindpark (149).

Kategorin Marknadsföring (där jag ju själv var nominerad) vanns stort av Please Copy Me med 312 röster.

Själv hamnade jag dels på en delad trettondeplats på 36 röster och det är det största som hänt mig i internetsvängen sen Spray såldes för första gången, men också på plats 17 i samma kategori med Online-PR som jag för kvällen representerade.

Om jag skulle kunna sägas disponera en tredjedel av Online PR:s 17 röster (till min favör), skulle man med litet god vilja kunna addera sex röster till min totala poäng och med 42 röster hade jag till och med slagit Judith Wolst på fingrarna.

Men det är ju förstås dumheter att räkna på det viset, så jag bär min trettondeplats med en aldrig så växandestolthet.

Jag vill passa på att tacka dig som varit delaktig i att bära fram mig genom din röst. Nästa gång tar vi dom hela bunten! Och så vill jag tacka Daytona för ett väl genomfört evenemang som jag hoppas att det blir fler av.

Vill man, kan man se presentationerna på Bambuser. Morris Packer må inte ha sagt så mycket av vikt (representanter för stora företag är ju i allmänhet rätt förtegna), men som talare är han något alldeles extra. En av de bästa jag någonsin sett.

5 comments

 1. Anders says:

  Tjena Stefan,
  Längesen!
  Upptäckte precis din blogg. Där ser man.. Intressant och kul läsning!

  Mvh Anders Lundgren, din vän i Götet.

 2. Judith says:

  Jag tycker nog att du får räkna på det viset. Men bara för den här gången.

  Grattis Mr och tack för trevligt sitta-bredvid-sällskap!

  :)

 3. Stefan Deak says:

  Nöjet var helt på min sida :)

 4. anniskattis says:

  Morris Packer var på IMC förra gången. ;-) Jag var helt fascinerad av hans sätt att prata!

 5. Stefan Deak says:

  Ja, han är sannerligen en entertainer ut i fingerspetsarna!

Kommentera

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>