«

»

Jan
12

Kanske något för dagens media

Kanske skulle något i den här stilen kunna råda bot på det pre-pubertala och rätt tråkiga kommenteringsklimatet på Dagens Media.

Bilden kommer från: XKCD – A Webcomic

2 comments

  1. Lars says:

    Debatt är alltid kul, men bitterhet och personangrepp är bara tragiskt. Du har rätt i att kommentarer både på DM och YouTube allt för ofta inte bidrar konstruktivt utan mer går ut på att förlöjliga och förminska andra. Tråkigt.

  2. Stefan Deak says:

    Jag vill mena det. Även om jag har en förkärlek för provokationen som arbetsredskap så är ”debattklimatet” på Dagens Media något som jag inte alls förstår mig på. Där avlöser ju plumpheterna varandra och jag förstår inte varifrån kommentatorerna från kraften ifrån. Tänk om de skulle kunna kanalisera det åt ett annat håll. What a wonderful world it would be..

Kommentera

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>